Overnachting

Let op: in de week van de VIOT-conferentie wordt in Groningen ook het Eurosonic-Noorderslag festival gehouden, met veel bezoekers die hotelkamers zullen gaan bezetten. Als u van plan bent naar het VIOT-congres te komen, boek dan zelf zo vroeg mogelijk een kamer!

Individuele hotelboekingen zijn hier en daar nog mogelijk, maar veel hotels in de stad zijn al zo goed als volgeboekt. 
AirbnB biedt nog wel veel overnachtingsmogelijkheden in of rondom het centrum van Groningen (www.airbnb.nl). 
Het Groningen Congresbureau biedt voor VIOT-deelnemers die daarin geïnteresseerd zijn het volgende overnachtingsarrangement bij het Van der Valk-hotel in Assen aan: 

  • Eénpersoonskamer €103,75 per kamer per nacht.
  • Tweepersoonskamer: €117,50 per kamer per nacht.

Deze prijzen zijn inclusief ontbijt, citytax en busvervoer van en naar het congres (busrit: 20 minuten).

Mocht u vragen hebben over accommodatie in Groningen, dan kunt u altijd contact opnemen met het Groningen Congres Bureau: info@gcb.nl.

Speciaal voor studenten

Voor studenten van buiten Groningen proberen wij een gratis logeerplek te regelen bij een Groningse student Nederlands of Communicatie- en Informatiewetenschappen.  Wie hiervoor in aanmerking wil komen, kan een berichtje sturen naar seccnl@rug.nl met als onderwerp: ‘Logeerplek VIOT-conferentie’.

Voordeel van de overlap met het Eurosonic-Noorderslag festival?

Groningen bruist! Ook als u geen festivalganger bent kunt u veel meepikken van Eurosonic Noorderslag. Veel cafés hebben live-optredens en op twee avonden is er een groot live-evenement op de Grote Markt.